HASZNOS TUDNIVALÓK
AJÁNDÉKUTALVÁNY
Weather Icon Budapest -
Weather Icon Róma -
Weather Icon Barcelona -
Weather Icon Kefalonia -
Weather Icon Antalya -
Weather Icon Zadar -
AKCIÓ
HASZNOS TUDNIVALÓK

Mi a teendő a külföldre utazás előtt?

Ellenőrizze útlevelét vagy utazási okmányát, nézze meg, hogy érvényes-e! Utazás előtt tájékozódjon a célország Magyarországi nagykövetségén az útlevél érvényességére, illetve az úti okmányok típusaira vonatkozó helyi követelmények felől! Kísérje figyelemmel a Külügyminisztérium utazási tanácsait! (www.konzuliszolgalat.kormany.hu) Szerezze be a meglátogatni kívánt országokban működő magyar nagykövetségek, főkonzulátusok és tiszteletbeli konzulátusok címeit és telefonszámait!  Szükség esetén előzetesen szerezzen be vízumot! Számos országba csak vízummal lehet belépni. A vízum meglétét induláskor, a repülőtéri jegykezelés során minden esetben ellenőrzik.

 


Feltétlenül kössön utas- és balesetbiztosítást! A biztosítás mindig jó "befektetés", a ráfordított összeg eltörpül a külföldi orvosi ellátás, kórházi ápolás, hazaszállítás és a gyógyszerek magas költségeihez viszonyítva!

Gondoskodjon a fertőző betegségek elleni védőoltások felvételéről, amennyiben azokat a nemzetközi egészségügyi szabályok, illetve a körülmények, beleértve a saját egészségügyi állapotát is, megkívánják!

Ismerje meg előzetesen a felkeresendő ország legfontosabb szabályait, szokásait, amelyeket az ott-tartózkodása során be kell majd tartani!

 

Ami az utazáshoz feltétlenül szükséges:

  • Részvételi jegy (voucher) melyet Utasaink a teljes részvételi díj kiegyenlítését követően, az utazás megkezdése előtt 5-7 nappal kapnak kézhez. Kérjük, hogy a vouchert figyelmesen olvassák át, és semmiképpen ne felejtsék otthon, mert e nélkül nem tudnak részt venni az utazáson!
  • Érvényes úti okmányok
  • Biztosítási kötvény
  • Autóval történő utazás esetén érvényes vezetői - és forgalmi engedély, zöld kártyát és a nemzetközi jogosítvány
  • Rendszeresen szedett gyógyszereiket se felejtsék otthon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy bár az utazási ajánlatokban közölt árak és információk a lehető legnagyobb gondossággal kerültek rögzítésre, esetleges hibák előfordulásáért irodánk felelősséget nem vállal. Irodánk fenntartja magának a jogot arra, hogy a web oldalakon megjelent információkat bármikor megváltoztathassa.

A honlapon vagy kapcsolódó oldalain megjelent téves információért nem vállalunk felelősséget, az nem lehet kártérítési igény alapja. Az utazással kapcsolatos minden olyan további információt, melyet weboldalunk nem tartalmaz, az Utazási szerződésben foglaltak az irányadók. Kérdéseivel forduljon nyugodtan munkatársainkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.